Állatkórház

ÁLLATKÓRHÁZ SZÉKESFEHÉRVÁR

A felelős állattartás és az állatok védelme nem csak eszme, hanem komoly feladat, mely kötelessége lenne minden embernek. Állatkórházunk NON-STOP nyitva tartással, 6 állatorvossal és 4 asszisztenssel várja a hét minden napján a kisállatokat.

Az Alpha-Vet Állatkórház ez alatt a járványos időszak alatt is vállal kiszállást, hétköznap 9-18 óra között!

Amennyiben Ön nem szeretne kimozdulni, vagy nem tudja megoldani kedvence állatorvoshoz juttatását, bátran hívja a +3630442117-es számunkat és egyeztessen időpontot!

A kiszállás folyamata: telefonon időpont és adategyeztetés, a kisállatért asszisztensünk kimegy, behozza a Kórházba, elvégezzük a szükséges vizsgálatokat, beavatkozásokat, majd (amennyiben nem igényel kórházi bent fekvést) hazaszállítjuk kedvencét.
Ne felejtse: nekünk első kedvence és az Ön egészségének megóvása!

Felhívjuk figyelmét, hogy az aktuális árakról és időpontokról kérjen indulás előtt telefonos felvilágosítást! 

Cím: 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.
Nyitva tartás: NON STOP
Telefonszám: +36304002117
További információk: www.allatszeretet.hu

ÁLLATKÓRHÁZ VESZPRÉM
Állatkórházunkban kisállatok teljes körű állatorvosi ellátását végezzük (lágy sebészet, belgyógyászat, szülészet, ultrahangos fogkő eltávolítás, röntgen- és laborvizsgálatok, ultrahangos vizsgálatok, microchip beültetés, védőoltások, stb), valamit állateledel szaküzlettel és gyógyszertárral is várjuk!

Rendelési idő: 
H-P: 09:00- 18:00
Szombat: 9:00-10:00
Állateledel bolt és gyógyszertár nyitva tartás:
H-P: 09:00- 18:00
Szombat: 9:00-12:00

Felhívjuk figyelmét, hogy szabad időpontokról, gyógyszer- és állateledel készleteinkről kérjen indulás előtt telefonos felvilágosítást! 
Telefonszám: +3688326840
További információk: www.allatkorhazveszprem.hu