AZOO boltok nyitva tartás

Kedves Gazdi!

Az ALPHAZOO üzletekben a kijárási korlátozás alatt is várjuk Önöket!

A koronavírus miatti veszélyhelyzet ideje alatt minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy széles termékválasztékot biztosíthassunk, hogy Ön is a megszokott minőségű eledelt és felszerelést vásárolhassa Kedvencének!

Vásároljon felelősségteljesen!

Kimérős megoldás helyett zárt, eredeti kiszerelést válasszon!

Javasoljuk, hogy az eledeleket a lehetőségekhez mérten, a minél nagyobb és gyári csomagolású, zárt kiszerelésekben vásárolja meg üzleteinkben -  a kimért, kis mennyiségű, pár napra elegendő tápok helyett-, tekintettel arra, hogy ha ritkábban megy el otthonról vásárolni, csökkenti a kimozdulás és a kontaktusok számát.

 

Kövesse ALPHAZOO üzleteink saját Facebook oldalát!

Üzleteink saját Facebook oldalán kollégáink információt adhatnak egy korábbi hiánycikk beérkezéséről. Kérjük like-olja kedvenc ALPHAZOO üzletét, hogy értesülhessen a jó hírekről!

Üzleteink Facebook elérhetőségeinek megnyitásához kattintson az üzlet nevére:

ÁRUHÁZAK:

ALBERTFALVA, BATTHYÁNY TÉR, CAMPONA/LURDY-HÁZ, EUROCENTER, GYŐR, KISKUNFÉLEGYHÁZA, KOMÁROM, MAGLÓD, MISKOLC/MISKOLC PLÁZA, SZÉKESFEHÉRVÁR, TÖRÖKBÁLINT, VÁCI ÚT, VESZPRÉM

PARTNERÜZLETEK:

BALASSAGYARMAT, CSEPEL, DOMBÓVÁR, DUNAÚJVÁROS, EGER, GYÖNGYÖS, LEÁNYFALU, MÁTYÁSFÖLD, SOLYMÁR, SZÁZHALOMBATTA, SZEGED, SZOMBATHELY, TATA, TATABÁNYA, VÁRPALOTA, VILLÁNYI ÚT

 

Telefonáljon üzletünkbe!

Kollégáink telefonos megkeresés esetén is szívesen adnak tájékoztatást termékeink elérhetőségéről és egyéb szaktanácsokban is maximálisan állnak szíves rendelkezésükre!

Telefonos elérhetőségeinket, az alábbi linken találja: www.alphazoo.hu/alphazoo-aruhazak

 

Bankkártyás fizetés!

Webáruházunkban (www.alphazooshop.hu ) történő vásárlás esetén, lehetőség szerint, válasszon előreutalást vagy bankkártyás fizetést!

Az üzletekben és az ellátóláncban dolgozó kollégáink erőn felül mindent megtesznek a folyamatos áru utánpótlás biztosításáért, ettől függetlenül előfordulhatnak áruhiányok illetve a webes rendeléseknél késések, emiatt előre is elnézést kérünk!

 

Megértését és szíves együttműködését ezúton is köszönjük!

 

ALPHAZOO ÁRUHÁZAK KORONAVÍRUS JÁRVÁNY MIATTI NYITVATARTÁSA

Érvényes 2020.03.17-től:

Érvényes 2020.03.17-től, határozatlan ideig!