Vásárlással kapcsolatos kérdések

Gyakori kérdések!

 • Esetleges boltzár esetén az állateledel boltok nyitva lehetnek-e? +

  Az állateledelt forgalmazó üzletek a napi fogyasztási cikkeket árusító üzletek közé tartoznak, így más korlátozások alá esnek, mint egyéb szolgáltatók. 2020. március 27-i információink és rendeletek alapján az állateledelt forgalmazó üzletek  nyitva lehetnek 15 óráig.
 • A termékeken lehet korona vírus? +

  Az Alpha-Vet jelenleg megtesz minden óvintézkedést, mely kollégáink és partnereink egészségét szolgálja, védőmaszkban és védőkesztyűben dolgoznak, a beérkező járművek, emberek, termékek fertőtlenítő eljáráson esnek át. Ettől függetlenül javasoljuk az áruátvételkor is a kesztyű és maszk használatát.
 • Várhatóan mikorra lesz vége a járványnak? +

  Külföldi példák alapján hosszan elhúzódó, akár több hónapos  időszak is lehet.
 • Miért nem lehet a rendelést átvenni személyesen, a telephely kapujánál járvány időszakban? +

  Az Alpha-Vet Kft. saját működésének hosszú távú fenntartása érdekében az elmúlt hetekben számos olyan szabályt vezetett be, amellyel elsősorban saját dolgozóinak és családjaik védelmét, másodsorban üzletmenetének folytonosságát emelte ki.  Az ember az első, akinek egészségének és túlélésének biztosítása áll mindenek felett, ezután következik a vállalat küldetésének teljesítése: azokat az állatorvos kollégákat, magyar gazdaságokat, magyar élelmezést szolgáló állattenyésztőket, akik élelmiszert állítanak elő, el tudjuk látni a megfelelő mennyiségű gyógyszerrel, ezzel a magyar nép élelmiszer ellátását segítjük, illetve kisállataink jóllétének biztosítása érdekében mindent megteszünk azért, hogy a szakcsatornában dolgozó állateledel szaküzleteket, tenyésztőket és minden kisállattartót időben ellássunk eledellel, a legfontosabb gyógyszerekkel és egyéb eszközökkel. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk polgártársaink túléléséhez és biztonságához, egyúttal saját családunk élelmiszer ellátottságáról is gondoskodunk. A kapuban történő áruátadás erősen aggályos: pénzkezelés, áru mozgatás, fertőzésveszély kockázata.
 • Van-e elég termék a vírus ideje alatt? +

  Igen. Készleteink és az áru utánpótlás biztosított. Esetleges készlethiány esetén, helyettesítő terméket ajánlunk.
 • Az áruellátás folyamatos lesz a jövőben? +

  Egyelőre készleteink és az áru utánpótlása biztosított. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy ez így is maradjon.
 • Ha kijárási tilalom lesz, lesz-e szállítás? +

  Mindent megteszünk azért, hogy folyamatosan tudjunk szállítani, azonban kijárási tilalom és más jogszabály változások esetén alkalmazkodunk a rendeletekhez.  Külföldön az állateledel értékesítést például nem korlátozták.
 • 1