Büszkék vagyunk

Büszkék vagyunk vállalati küldetésünkre - EGYÜTT TÚL FOGJUK ÉLNI

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. tulajdonosa, teljes vezetősége több mint 500 munkavállalójával maximálisan komolyan veszi és betartja a Magyar Kormány által kezdeményezett intézkedéseket.

Mindent megteszünk az AlphaVet dolgozóinak és családtagjainak életének védelme érdekében, és fel vagyunk arra készülve, hogy azokat az állatorvos kollégákat, magyar gazdaságokat, magyar élelmezést szolgáló állattenyésztőket, akik élelmiszert állítanak elő, el tudjuk látni a megfelelő mennyiségű gyógyszerrel, ezzel a magyar nép élelmiszer ellátását segítjük, illetve kisállataink jóllétének biztosítása érdekében mindent megteszünk azért, hogy a szakcsatornában dolgozó állateledel szaküzleteket, tenyésztőket és minden kisállattartót időben ellássunk eledellel, a legfontosabb gyógyszerekkel és egyéb eszközökkel.

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk polgártársaink túléléséhez és biztonságához, egyúttal saját családunk élelmiszer ellátottságáról is gondoskodunk.

#együtt túl fogjuk élni #magyar családok #magyar gazdaság #magyar élelmiszer #magyar állatorvosok #magyar állateledel szakcsatorna #magyar kisállattartók #büszkék vagyunk