Tippek a túléléshez

Bevezető

Szerencsésnek gondolom magunkat, hiszen egy olyan ágazatban dolgozunk, amelynek tevékenységeire nagy szükség és kereslet van. Jóllehet a járvánnyal kapcsolatban számos korlátozó intézkedés született, mi azon vállalkozások közé tartozhatunk, akik nyitva tarthatnak. Sem Ön, sem mi nem állhatunk le, hiszen számítanak ránk azok a kisállattartók, akik kedvenceiket a mi segítségünkkel látják el takarmánnyal és mindennapi jóllétükhöz szükséges készítményekkel, felszerelésekkel. A vásárlási szokások akarva-akaratlanul..

Bővebben ...

Lépje át komfortzónáit és nyisson az újra!

Mielőtt belevágunk a tuti tippekbe, szeretnénk leszögezni, hogy a legfontosabb lépést, vagyis inkább elhatározást Önnek kell meghoznia. Ez pedig nem más, mint komfortzónájából való kilépés, az eddigi szokásokon való VÁLTOZTATÁS gondolatának beépítése a mindennapi tevékenységeibe. Ezek lehetnek például az új vásárlói szokások megismerésére való törekvés, valamint a digitalizáció és az online elérhető eszközök, felületek, oly módon történő használata, melyekkel vállalkozását nemcsak hogy életben tarthatja, de még ismertebbé teheti..

Bővebben ...

Adatbázis építés

Az első és talán legfontosabb feladat, amibe a lehető leggyorsabban bele kell kezdenie, az az adatbázis építés. Ahhoz, hogy vásárlóit elérje a jövőben, el kell kezdenie megismerni őket és legszükségesebb adataikat begyűjteni. Első körben az Önhöz bejáró vásárlókkal töltessen ki egy adatlapot, amelyhez a csatolt táblázat irányadó lehet. Mondja el vásárlóinak, hogy szeretné őket segíteni azzal, hogy nyitva tartási változásokról, készlet elérhetőségről, egyéb fontos információkról szeretné őket a jövőben tájékoztatni akkor is, ha nem tudnak..

Bővebben ...

A facebook a legjobb barátunk

Adatbázis építésnek kiváló lépés lehet a bejáró vevők adatainak begyűjtése mellett az, hogy vállalkozását céges formában beregisztrálja a facebookra, azaz állateledel szaküzletének fantázia nevével egy céges profilt hozzon létre. Onnantól kezdve, hogy céges facebook oldala létrejött, ezt a lehetőséget is hirdetheti névjegykártyáján, szórólapokon, plakátokon betérő vevőinek, illetve állandó külső megállító táblákon, plakátokon mindazoknak, akikkel még nem találkozott. Azoknak, akik kevésbé jártasak az online világban és csak arra..

Bővebben ...

Hírlevél küldés

Ha van már adatbázisunk, küldhetünk hírleveleket vásárlóinknak. Ezt akár egy egyszerű levelező programból is meg tudjuk oldani, ha kezdetben nincs nagy adatbázisunk és nem szeretnénk hírlevél küldő programokkal foglalkozni. Célszerű a szaküzlet fantázia nevével ellátott e-mail címet létrehozni és nem a saját nevünkkel használt privát fiókunkat használni. Például, ha szaküzletének az a neve, hogy Fincsi Állateledel Bolt, akkor ebből következően az e-mail cím lehet:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Gmail fiók használatát javasoljuk..

Bővebben ...

Mit tegyek, ha nem akarom bezárni a boltomat?

KEZDJEN EL ADATBÁZIST ÉPÍTENI! Betérő vásárlóitól gyűjtsön be adatokat a megfelelő GDPR szabályok betartásával! Név, telefonszám, cím, e-mail cím, kisállat adatai: fajta, név, érzékenység Hozzon létre facebook csoportot és kérje vásárlói csatlakozását! Így fogja őket a legkönnyebben elérni! GDPR kompatibilis regisztrációs sablont hamarosan megosztunk a www.alpha-vet.hu/petkorona oldalon. Facebook csoport létrehozásával kapcsolatos információkat az internetes leírásokban talál, de hamarosan mi is összeállítunk..

Bővebben ...

Miben számíthat még az AlphaVet-re?

  1. Az AlphaVet termékportfóliója igen széles, ezért mi mindig fogunk tudni – esetleges készlethiány esetén is – helyettesítő termékeket ajánlani.
  2. Minden nap friss információkkal és gyakorlati tudással látjuk el, mert RÁNK SZÁMÍTHAT!