Bevezető

Tisztelt Partnerünk!
 
 
Szerencsésnek gondolom magunkat, hiszen egy olyan ágazatban dolgozunk, amelynek tevékenységeire nagy szükség és kereslet van. Jóllehet a járvánnyal kapcsolatban számos korlátozó intézkedés született, mi azon vállalkozások közé tartozhatunk, akik nyitva tarthatnak.
 
Sem Ön, sem mi nem állhatunk le, hiszen számítanak ránk azok a kisállattartók, akik kedvenceiket a mi segítségünkkel látják el takarmánnyal és mindennapi jóllétükhöz szükséges készítményekkel, felszerelésekkel.
A vásárlási szokások akarva-akaratlanul megváltoztak, amikhez alkalmazkodnunk kell. Steve Jobs a visszatérésekor azt mondta az embereinek: „Srácok, vagy fejlődtök, vagy megszűntök!”
Mi biztosan nem fogunk megszűnni, és abban szeretnénk Önnek segíteni, hogy vállalkozása a nehéz időkben is sikeresen működhessen.
 
Heti rendszerességgel útjára indítunk egy „Tippek a túléléshez” című tudásanyagot hírlevél támogatással, ami segítség lehet a megváltozott világban és kereskedelemben. Nem a spanyol viaszt kívánjuk feltalálni és bemutatni Önnek, pusztán tapasztalati tőkénkből és általános tudásbázisokból adunk át pár gondolatot, ami konkrét segítség, vagy csak gondolatébresztő információ lehet elsősorban kisvállalkozók számára. Kezdő szintű, bárki számára elsajátítható anyagokkal igyekszünk segíteni, melyben kereskedelmi, online marketing, jogi, adózási témákat érintünk majd.
 
Az első hírlevél egy kezdő mentőcsomag 4 tippel, amiket úgy gondolunk, hogy mielőbb el kell kezdenie, hogy a későbbiekben haladni tudjon.
 
Reméljük, hogy hasznosnak találja majd a tippeket, amelyeket a www.avkoronavirus.hu/uzleti/allateledel-szakuzletek-s-tenyesztok/tippek-a-tuleleshez menüben bármikor elérhet.
 
Ránk számíthat. Ha van olyan téma, amiről bővebben is olvasna a tippek rovatban, kérjük, jelezze azt képviselőinknek vagy vevőszolgálatunknak!