Bemutatkozás

Tisztelt Partnerünk!

Minden megteszünk annak érdekében, hogy az érvényben lévő járványvédelmi intézkedések betartása mellett, mind dolgozóink, mind partnereink a lehető legnagyobb védelmet élvezhessék, ezért az elmúlt napokban több olyan módosító intézkedést hoztunk a működésünket illetően, ami lehetővé teszi az Önök biztonságos kiszolgálását. Reményeink szerint, ezen gyors intézkedések bevezetésével biztosítani tudjuk a gazdasági haszonállat tartó telepek és az állatorvosi rendelők gyógyszerekkel, fertőtlenítő szerekkel való ellátását. Rendeléseit az eddigiekhez hasonló módon leadhatja online a www.alphaportal.hu oldalon vagy vevőszolgálatunkon keresztül.

Vállalatunk elkötelezett a magyar élelmiszertermelés biztonságának fenntartása iránt, ezért a kialakult helyzetben fokozattan törekszünk partnereik maradéktalan kiszolgálására. Tudjuk, ha az AlphaVet áru ellátása akadozik, vagy megáll az az élelmiszertermelésben súlyos problémát okozhat. A végsőkig kitartunk! Nem engedhetjük meg azt, hogy az állattartó telepek gyógyszer, így a lakosság hús nélkül, az állatorvosi praxisok gyógyszer, a kisállattartók pedig állateledel nélkül maradjanak.

Előre is köszönjük, hogy számláit határidőre kifizeti. Ön ezzel nagymértékben hozzájárul, hogy a magyar gazdaság mihamarabb talpra álljon és segíti a magyar mezőgazdaságot és állattenyésztést kiszolgáló ellátási lánc folytonosságát! Ez mindannyiunk érdeke!

Jó egészséget és eredményes védekezést kívánunk!