Alap védőeszközök, melyek NEM CSUPÁN a fertőtlenítés során nyújtanak védelmet a munkafolyamatokat végző személynek, de a koronavírus ellen is a leghatékonyabb védőfelszerelések mindenki más számára
 
Kesztyű és Szájmaszk
A szájmaszkok és gumikesztyűk segítségével azon alkalmazottak számára is biztosíthatja a védelmet az önkormányzat, akik nem tudják munkájukat otthonról végezni, ezáltal nyílt veszélynek vannak kitéve nap, mint nap a járvánnyal szemben.


Mosó-Fertőtlenítő Overál Kapucnival
Strapabíró szövet vízálló, légáteresztő és kiváltképpen alkalmas durva és hosszantartó munkákhoz. Leragasztott, vízálló varratokkal, cipzártakaró kiegészítő patentsorral, beépített gumiszalag a hátrészen. A szorosan záró karszegély és a dupla láblezárás optimális védelmet nyújt a piszok és a nedvesség ellen.


Fertőtlenítő láda:
Fehér színű, hogy a színes munkaoldat tökéletesen látszódjon. Az oldalfal magassága 15cm, így könnyű használni, nem balesetveszélyes.


Lábfertőtlenítő szőnyeg
Orvosi rendelők, önkormányzatok, kormányhivatalok bejáratánál is használható lábfertőtlenítős szőnyeg: Kapacitása: 3-5l fertőtlenítő oldat. A szőnyegben található szivacs le van varrva, így nem mozdul el egy esetleges áthelyezés következtében.


Ködképző
A PulsFOG „Bio” („hideg”) változat gépei kifejezetten gyors, hatékony és gazdaságos megoldást nyújtanak a fertőtlenítő szerek kijuttatására. Használhatóak hideg ködképző üzemmódban (ha a melegebb helyen lévő, hátsó fúvókapáron hűtővizet porlasztunk be), de az ’O’ és a ’Standard’ mód is beállítható ha szükséges.


Önkormányzatok, városüzemeltetők részére biztosított kedvezményes árajánlat fertőtlenítőszerekből

Perfect KombiCid és az Incimaxx T felületfertőtlenítő szerek már 1%-os koncentrációban is elérik a teljes kórokozó pusztító hatásspektrumukat. Vírusölő (virucid) hatással is rendelkeznek, vagyis kíméletlenül, könnyedén pusztítják el többek közt a Covid-19 koronavírust is! 

Kiváló a mikrobiológiai hatékonyság (A hivatalos Európai szabvány teszt módszereknek megfelelően, pl. baktériumokkal (EN 1276, 13697), gombákkal (EN 1650), burkos és burok nélküli vírusokkal (EN14675) szemben). 

Minden felületen használhatóak (hulladéklerakók, buszmegállók, személy és tehergépjárművek, járdák, korlátok, biciklitárolók, várótermek, padlók, berendezések, eszközök)! 10l vízhez 1dl vegyszer hozzáadásával tudjuk elérni az 1%-os koncentrációt, vagyis nemcsak hatékony, de gazdaságos is. A fertőtlenítő szerek alacsony hőmérsékleten is használhatók! Kijuttathatók kézi, háti, vagy motoros permetező készülékkel, ködképző géppel, vagy akár locsolva is. A vegyszert nem kell lemosni, hagyni kell rászáradni a felületre. A fertőtlenítést minden nap legalább egyszer meg kell ismételni. Használata során maszk és kesztyű használata kötelező.


A Kilco Virex por 1%-os koncentrációja baktericid, fungicid és virucid hatásspektrummal rendelkezik, elpusztít mindennemű baktériumot, gombát és vírust, így tehát a korona vírust is. Kifejezetten ajánlott lábbeli és felületfertőtlenítésre is, mivel tartalmaz egy piros színindikátort, ami megfesti a munkaoldatot. Az oldat színe a hatóanyag tartalom csökkenésekor fehérre változik, jelezve ezzel a csere szükségességét. 

A szerves anyag terhelés és a napfény függvényében 3-5 napig is stabil marad az oldat. A legfontosabb tulajdonsága, hogy független laboratóriumi vizsgálattal bizonyítottan 5 perc a behatási ideje, 1%-os koncentrációban 4 Celsius fokos hőmérsékleten, vírus esetén. Ezzel a Virex Európában a leggyorsabb hatású készítmények közé tartozik. Kijuttatható kézi, vagy háti permetező készülékkel, vagy akár locsolva. Használata során maszk és kesztyű használata kötelező. A 95x100g-os csomagolásban 95db 100g-os zacskós Kilco Virex található. A zacskó vízben oldódó PVA anyag. Nem kell kibontani, nem lesz elrontva a keverési arány, a koncentráció. Csak 10l vízbe beledobunk egy zacskót és kész a munkaoldat.


További információk és megrendelés:
Kincses Nándor | Értékesítési vezető | Fertőtlenítő ágazat | +36302675427 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jánosa Tibor | Értékesítési menedzser | Fertőtlenítő ágazat | +36303578873 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Antal Gergő | Értékesítési menedzser | Fertőtlenítő ágazat | +36303213528 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

.
.